ÁPRILISI SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

#hirdetes #sassyandclassy #2ndbirthday

Boldog második Születésnapot @sassyandclassybycsm!🎉🎉🎉

Büszkén mondhatom, hogy pontosan két évvel ezelőtt, ezen a napon: április 04-én indítottam el a csajos kis webshopomat. Úgy tekintek rá, mint saját “gyermekemre”, ezért úgy éreztem, hogy jár a torta is. 

Büszke vagyok, hogy ezt a kis “várat” már két éve építgetem. Köszönöm a családomnak, barátaimnak, hogy mindeközben támogattak, teljessé és izgalmassá tették az elmúlt éveket, a követőimnek, vásárlóimnak pedig külön köszönet – Nektek, akik szeretitek viselni az ékszereimet, ráérős napjaitokon ötleteltek velem, akik inspirálnak, és a sok biztató, kedves visszajelzésért is végtelenül hálás vagyok! 🙏🏼🥰

Köszönetem jeléül szeretnék két ékszer szettet kisorsolni köztetek. Egy 14K arany nyakláncot + a hozzá tartozó karkötőt + egy u.ilyen ezüst szettet. (az ékszert Te választod szabadon a webshopból)

Nincs más dolgotok, mint követni engem és a webshopom Insta profilját, és kommentben megjelölni egy barátodat /ismerősödet, aki szintén örülne egy ilyen ajándéknak. A sorsolás jövő hét vasárnap /április 11./, este 20:00-kor lesz. Hamarosan itt az Anyák napja is (csak súgok 🤫 – szép ajándék lehet…)

Ohhh…, és a divatot se feledjük: BDAY20 kuponkóddal -20% kedvezményt kaptok az összes rucira és a webshopban található decor képekre is április 11-ig.

Hála és köszönet Nektek! ❤️❤️❤️

🥰Sorsolás időpontja: Április 11. kedd 20:00.

A részletes nyereményszabályzatot itt olvashatjátok.